Media

Μαρία Μπονίκου: Αποκάλυψη για τη δολοφονία της - «Μου είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της»

Gossip-tv Team

 

Η ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου, η οποία ήταν η πρώτη που την βρήκε μέσα στο σπίτι της νεκρή, μίλησε στην εκπομπή του Open, Ώρα Ελλάδος και αποκάλυψε πως σε παλαιότερη συζήτησή της η ηθοποιός της είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα η ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου, είπε: «Η Μαρία φοβόταν για τη ζωή της. Μου το είχε πει η ίδια πολύ καιρό πριν ότι φοβόταν τον γιο της. Δεν ξέρω για ποιον λόγο όμως, δεν ζω μέσα στο σπίτι τους. Έβλεπα το παιδί απομονωμένο, δε μας μίλαγε, ήταν στον κόσμο του»!

Και πρόσθεσε: «Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν γνωρίζω τον Σπυρίδωνα Βενιέρη. Είναι ανιψιός μου. Μου ζητήσανε το τηλέφωνο της Μαρίας γιατί την έψαχναν. Την πήρα και εγώ τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνε. Τα φώτα ήταν όλα αναμμένα. Ανησύχησα γιατί ο άνδρας μου πηγαίνει κάθε πρωί σε ένα οικόπεδο που έχουμε δίπλα και ταϊζει τα ζωντανά, εκεί κάθε πρωί έβλεπε και τη Μαρία γιατί είχε και αυτή τις κότες της.

Μου είπε ότι δεν την είδε εκεί, να την ξαναπάρω ένα τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται. Την πήρα τηλέφωνο αλλά πάλι δε το σήκωνε. Πήρα την αστυνομία να τους πω ότι την παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντά και να ρωτήσω αν μπορούμε να πάμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί και η εξώπορτα ήταν ανοιχτή ενώ η Μαρία πάντα την κλείδωνε. Η αστυνομία μας έδωσε την άδεια να πάμε στο σπίτι της, μπήκαμε μαζί με έναν γείτονα.

Καλύτερα να μην έμπαινα στο σπίτι. Αντίκρυσα τη Μαρία πεσμένη στη γωνία με τη σακούλα μέσα στα αίματα, τη λάμα αυτή που την έσφαξε δίπλα της. Ήταν μισόγυμνη από το λαιμό και κάτω. Έπαθα σοκ. Βγήκα έξω αμέσως, δε μπορούσα να συνέλθω. Πολύ γρήγορα ήρθε και η αστυνομία».

Και υπογράμμισε: «Το παιδί δεν ήταν στα καλά του. Φαινόταν. Ακούγαμε καβγάδες 2-3 φορές το μήνα. Εκείνο το βράδυ δεν άκουσα τίποτα. Καθόμουν έξω στη βεράντα και δεν άκουσα τίποτα. Από τις 8 μέχρι τις 12 που μπήκα στο σπίτι δεν άκουσα το παραμικρό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved