Media

X Factor: Οι πρώτες δηλώσεις του Borek μετά την αποχώρησή του

Gossip-tv Team

Ερμηνείες που συγκίνησαν, ατάκες των coaches και του Ηλία Ψινάκη που προκάλεσαν γέλιο, πολύ τραγούδι, αλλά και χορό είχε το 3ο live του X Factor! Ο Borek βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και μίλησε για την εμπειρία του, καθώς ήταν αυτός που αποχώρησε από το μουσικό διαγωνισμό!

Μετά από μια δύσκολη διαδικασία, με κανέναν από τους κριτές να μη θέλει να μιλήσει πρώτος και να πετούν ο ένας στον άλλο το «μπαλάκι», αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Borek από το μεγαλύτερο μουσικό talent show!

«Από την αρχή μέχρι τώρα ήταν μια ωραία διαδρομή. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν μπορώ να τα βάλω σε μια λέξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να φύγω. Αλλά βγαίνοντας από το show μόνο κερδισμένος βγαίνεις», είπε ο Borek.

Αντιδράσεις προκάλεσε και η ατάκα του Ηλία Ψινάκη για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Σίγουρα για εμάς που θέλουμε να διαφημιστούμε μέσα από το show, παίζει ένα ρόλο το αν έχει μεγάλη απήχηση ή όχι. Για εμένα ήταν ένα καλό εισιτήριο το X Factor. Έκανα πολλούς φίλους μέσα από το X Factor, κάναμε συζητήσεις για να κάνουμε πράγματα παρέα. Τα παιδιά της παραγωγής είναι εξαιρετικά. Με το Χρήστο Μάστορα ήμασταν συμμαθητές. Η θέση του εχθές ήταν δύσκολη», ανέφερε ακόμη ο Borek.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved