Media

Τhe Masked Singer: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη σε όσους αναγκάστηκα να πω ψέμματα»

Gossip-tv Team

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε σχετικά με την συμμετοχή της στο The Masked Singer και την μεταμφίεσή της σε "γορίλα".

Στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού σόου, ο "Γορίλας" ήταν εκείνος που αναγκάστηκε να αποκαλυφθεί και πίσω από την μάσκα βρισκόταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πρόκειται για μια από τις μάσκες, η οποία και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, μιας και είχε πολύ καλή φωνή και τα performances της ήταν μοναδικά. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για την εμπειρία της στο The Masked Singer, ενώ μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στη Σίσσυ Καλλίνη, η οποία και την είχε πάρει τηλέφωνο, για να την τσεκάρει για το που βρίσκεται.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς πηγαίναμε στα γυρίσματα με δύο διαφορετικά οχήματα, καλυμμένοι με μάσκες, δεν μας ήξερες κανείς, ούτε είχαμε συναντηθεί μεταξύ μας, είχαμε και μπράβους. Μια μέρα με το που μπαίνω στο καμαρίνι με παίρνει η Σίσσυ Καλλίνη με το που το σηκώνω μου ζήτησε να ανοίξω την κάμερά μου για να δει που είμαι... Της λέω είναι 10 η ώρα το βράδυ, είμαι με τα παιδιά μου. Εκείνη επέμενε και της είπα ότι κοιμίζω τα παιδιά και της το έκλεισα. Η Σίσσυ με πίστεψε, ζητώ συγγνώμη σε όσους έχω πει ψέματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved