Media

2Night Show: Κατσινόπουλος: Η φιλία με τον Μαυρίδη και ο λόγος που δεν πήγαν μαζί στο «Asia Express»

Gossip-tv Team

The 2Νight Show: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6-6) ο Γιώργος Κατσινόπουλος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον Γιώργο Μαυρίδη και αποκάλυψε τον λόγο που τελικά δεν πήγαν μαζί στο Asia Express.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ίδιος έγινε κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night show" και μίλησε για όλους και για όλα, με άκρως αποκαλυπτικό τόνο. Ο αθλητής, που πλέον διαθέτει το δικό του γυμναστήριο στα βόρεια προάστια, μίλησε για το νέο του αυτό βήμα, αλλά αναφέρθηκε και εκτενώς στην ιδιαίτερη φιλία που έχει με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιωβίωσης του ΑΝΤ1 "NOMADS" στο οποίο και έγιναν κολλητοί φίλοι και από εκείνη τη στιγμή είναι αχώριστοι, ενώ και επαγγελματικά έχουν κάνει πολλά πράγματα μαζί. Μάλιστα, ο Γιώργος Κατσινόπουλος αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Asia Express.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ήταν να πάμε μαζί στο Asia Express, αλλά τελευταία στιγμή μας το ακύρωσαν και πήραν την κουμπάρα μου. Να είναι καλά. Η ίδια παραγωγή που έκανε το NOMADS έκανε και το Asia Express και δεν ήθελαν δυο άτομα από εκεί. Επίσης ήμασταν ένα πολύ καλοδουλεμένο ζευγάρι και δεν θα δίναμε υλικό στο εξωτερικό. Με έχει εκπαιδεύει πολύ καλά ο Μαυρίδης.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορώ πολύ εύκολα να τον κράξω πολύ, γιατί δεν με ακούει, αλλά δεν θα το κάνω. Ο Γιώργος με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα, έχουμε κάνει πολλά πραγματα μαζί και επαγγελματικά. Μετά το παιχνίδι μείναμε κολλητοί και πριν λίγο καιρό γίναμε και κουμπάροι. Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα άνθρωπος και πολύ καλός και τον αγαπώ πολύ".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved