Media

Survivor: Τα «γυρίζει» ο Μαρτίκας! Τώρα δεν θέλει να φύγει, θέλει να μείνει και δίνει υποσχέσεις

Gossip-tv Team

Survivor: Υποψήφιος για δέκατη φορά αναδείχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά αυτή τη φορά δεν θέλει να φύγει, όπως έλεγε στην προηγούμενη υποψηφιότητα του, θέλει να παραμείνει και όπως είπε να «παλέψει».

«Δικαιολογημένο απόλυτα, το κοινό με έχει κρίνει και κρίνει δίκαια. Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω κανέναν γιατί όταν το έκανα δεν εκτιμήθηκε. Το αν θα μείνω ή όχι, δεν εξαρτάται από μένα.

Θα σταθώ δίπλα στο κόσμο που με στηρίζει για όσο πάει και στο τέλος ένας τελικός με ένα έπαθλο αξιοσέβαστο για κάποιους που θα το αξιοποιήσουν όχι για προσωπικές στιγμές, όπως έχουν πει πολλοί. Σαφώς αν τελικά ο κόσμος αποφασίσει για το ποιος θα είναι νικητής, εγώ πίσω σε αυτόν τον κόσμο με την υποχρέωση που νιώθω, δεν θέλω να γυρίσω με άδεια χέρια. Θέλω να προσφέρω στον κόσμο αυτό», είπε.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα που ήταν ξανά υποψήφιος είχε πει:

«Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά, εύχομαι αυτή τη φορά να ακούσω το όνομά μου και να μείνουν τα δυο κορίτσια. Εύχομαι να επιστρέψω στους δικούς μου, στον κόσμο που με στήριξε, στις δουλειές μου και περιμένω τον κόσμο που ξέρει πού θα με βρει να μοιραστώ μαζί τους τις εμπειρίες μου. Έζησα ένα ταξίδι ζωής θα έλεγα, κοντά 5,5 μήνες. Νιώθω τυχερός και να νιώθω πως έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Έχω αναθεωρήσει πολλά και εύχομαι απόψε να ακούσω το όνομά μου και να δώσω τη θέση και το χώρο στα δυο κορίτσια για να συνεχίσουν στην τελική πορεία του παιχνιδιού», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved