Media

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Απείλησαν με μαχαίρι, έδεσαν και φίμωσαν μουσικοσυνθέτη

Gossip-tv Team

Ληστεία έγινε τα ξημερώματα σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Σήμανσης βρίσκονται από νωρίς το πρωί στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης Βούλα, όπου ξημερώματα σημειώθηκε ληστεία.

Στις 4:00 που οι κακοποιοί επιχείρησαν να εισβάλουν στην εταιρεία δεν βρισκόταν κάποιος φύλακας, αλλά ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης. Αυτός είναι το άτομο που οι δύο δράστες απείλησαν με μαχαίρι, έδεσαν και φίμωσαν, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη ληστεία.

Σύμφωνα με το Open και την εκπομπή, Ώρα Ελλάδος, από την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι οι εισβολείς δεν άρπαξαν χρηματοκιβώτιο, αλλά παραβίασαν δύο ερμάρια και αφαίρεσαν από αυτά τα χρήματα που υπήρχαν και έναν φάκελο με άγνωστο περιεχόμενο.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από το κύκλωμα ασφαλείας της δισκογραφικής εταιρείας, με το υλικό να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που διεξάγουν την προανάκριση.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Open!

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Σοβαρά τραυματισμένος γνωστός μουσικοσυνθέτης

Ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία - Άρπαξαν χρηματοκιβώτια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved