Media

Το πρωινό: Η πρόταση on air στον Κουσουλό και η φαρμακερή ατάκα της Φαίης Σκορδά!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή, Το πρωινό, ήταν ο Πέτρος Κουσουλός και αφού αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας, που όπως τόνισε «έχασα τον ύπνο» μου, ο Γιώργος Λιάγκας του έκανε πρόταση συνεργασίας on air, αλλά την ατάκα της Φαίης Σκορδά ουδείς την περίμενε!

Αρχικά ο δημοσιογράφος μιλώντας για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και ντοκουμέντα είπε μεταξύ άλλων πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. «Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος μίλησε για την προσωπική του ζωή και την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και λίγο πριν τον αποχαιρετήσουν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Πέτρο: «Είσαι σε μία πετυχημένη εκπομπή της Ζήνας…» με τον δημοσιογράφο να λέει: «Σας αγαπά πολύ και τους δύο».

Η Φαίη τότε είπε: «Και τους δυο; Εμένα αγαπά, βγάλτε τηλεφωνικά τώρα τη Ζήνα» με τον Γιώργο να τη διακόπτει και να λέει: «Εσένα Φαίη σε αγαπά και εμένα με εκτιμά!»!

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε απευθυνόμενος στον Πέτρο Κουσουλό: «Πες μας πόσα χρήματα παίρνεις στην Ζήνα για να σου κάνουμε εμείς εδώ πρόταση…» με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Αδερφέ δεν έχω ανανεώσει ακόμα…» και ο Γιώργος με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «πολύ ωραία μείνε δύο τρία λεπτά παραπάνω…»!

Η Φαίη κοίταξε τον Γιώργο και του είπε: «Ωραία και εγώ…θα πάω στη Ζήνα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved