Media

Βογιατζάκη: Η συνεργασία με τον Αρναούτογλου και ο άγνωστος καβγάς τους: «Με είχες κάνει τρελή»

Gossip-tv Team

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Σοφία Βογιατζάκη. Γρηγόρης και Σοφία συναντήθηκαν ξανά σε τηλεοπτικό πλατό μετά από χρόνια αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή Όμορφος κόσμος το πρωί.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, με το ξεχωριστό ταπεραμέντο, θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη, αναφέρθηκε στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου», που την ανέδειξε τηλεοπτικά, και εξέφρασε την αγάπη της για τους Ρέππα – Παπαθανασίου, με τους οποίους συνεργάστηκε στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», με μεγάλη επιτυχία.

«Πέρασα πολύ όμορφα εγώ στην εκπομπή. Έμαθα πράγματα που με βοήθησαν στη δουλειά μου όπως η διάρδαση με τον κόσμο», είπε αρχικά ενώ αργότερα αποκάλυψε και τον άγνωστο καβγά της με τον Γρηγόρη τότε στα παρασκήνια.

«Όταν μου έγινε η πρόταση έλεγα «όχι, τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα». Δεν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια αλλά τελικά… το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα. Μετά γνώρισα κι εσένα και έτσι δέχτηκα. Περάσαμε πολύ ωραία αλλά μου έσπαγες και τα νεύρα πού και πού Γρηγόρη. Θυμάσαι εκείνο το σκηνικό που με είχες κάνει τρελή και σου έλεγα θα σε κουτουλήσω;», του θύμισε αποκαλύπτοντας τον άγνωστο καβγά τους στα παρασκήνια.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved