Media

Γιώργος Τράγκας: Αλλεπάλληλες έρευνες των Αρχών για την περιουσία της συζύγου του, Μαρίας Καρρά!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Καρρά και ο μικρότερος γιος του Γιώργου Τράγκα είναι το ένα στρατόπεδο των κληρονόμων αυτοί που μέχρι τώρα δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά.

Tις τελευταίες ημέρες, στο "μικροσκόπιο" των Αρχών βρίσκεται η περιουσία του δημοσιογράφου, η οποία και φαίνεται να είναι "εξωπραγματική" και ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό!

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Τράγκα, Φρέντι Τράγκας είναι εκείνος, ο οποίος και αποποιήθηκε την περιουσία του πατέρα του, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News το κλίμα με την Μαρία Καρρά και τον μικρότερο γιο του δημοσιογράφου ήταν σαν "πολεμικό", μιας και μεταξύ τους έχουν ανταλλάξει εξώδικα. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε σε όλο αυτό το τσουνάμι των αποκαλύψεων σχετικά με την υπέρογκη περιουσία του.

Η περιουσία της Μαρίας Καρρά μπαίνει πλέον στο μικροσκόπιο καθώς ο πρόεδρος της Αρχής, για το μαύρο χρήμα, Χαράλαμπος Βουρλιώτης προχώρα στην ερευνά της ίδιας και άλλων δυο συνεργατών του δημοσιογράφου, δεσμεύοντας τις περιουσίες τους, προχωρώντας σε έλεγχο τους σε βάθος χρόνου και ερευνώντας το αν και πόσα γνωρίζανε και τι συμμετοχή είχαν στις εταιρείες και τις εν γένει δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα, η περιουσία του οποίου ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό.

Η δικηγόρος της Μαρίας Καρρά υποστηρίζει πως όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεν αποτυπώνουν την αλήθεια, αλλά περισσότερο δημοσιογραφικές υπερβολές, ενώ έχουν δηλώσει έτοιμοι να συνδράμουν στην έρευνα των Αρχών.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Live News παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved