Media

Τάκης Παπαματθαίου: «Αν επισκεφθώ τον Φιλιππίδη στη φυλακή, θα πρέπει να επισκεφθώ και τα θύματα»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την εν εξελίξει δίκη του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε τηλεοπτικη συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για το κίνημα #MeToo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη συγκεκριμένα, μιας και ήταν πολύ καλοί συνεργάτες και φίλοι. Ο ηθοποιός τόνισε πως άμα ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωθεί, θα συνεργαζόταν και πάλι μαζί του, μιας και ο ίδιος ποτέ δεν είχε αντιληφθεί τίποτα σχετικά με όλα αυτά, για τα οποία τον κατηγορούν.

Ο Τάκης Παπαματθαίου είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είχα ακούσει το παραμικρό για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν ήξερα τίποτα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τίποτα και είχα πέσει από τα σύννεφα. Ήξερα ότι είχε καποια προβλήματα υγείας αλλά η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει καταπέσει πολύ. Αν αθωωθεί, θα συθνεργαζόμουν και πάλι μαζί του σε παράσταση, γιατί αλλιώς ποιός θα ήταν και ο σκοπός της δικαιοσύνης; Αν πήγαινα να επισκεφθώ τον Πέτρο στη φυλακή, θα έπρεπε να επισκεφθώ εξίσου και τα θύματα".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved