Media

Σωτήρης Χατζάκης: «Είναι απαράδεκτο η δίκη του Φιλιππίδη να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών» (Video)

Gossip-tv Team

O Σωτήρης Χατζάκης μίλησε για το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Πρωινό.

Αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης είπε: «Το θέατρο έχει την τόλμη μέσα από τις καταγγελίες των κοριτσιών να κάνει την αυτοκάθαρσή του. Είναι απαράδεκτο η δίκη του Φιλιππίδη να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να παρακολουθήσουμε τη δίκη;»!

Και πρόσθεσε: «Οι κυρίες είναι αξιοσέβαστες και πρέπει όλοι να τις συνδράμουμε στην περίπτωση που αποδειχθεί από το δικαστήριο ότι έχουν υποστεί αυτά τα φοβερά πράγματα. Θα ήθελα να αθωωθεί ο Φιλιππίδης, αλλά δεν έχει σημασία τι νιώθω εγώ. Σημασία έχει τι νιώθει εκείνος και πάνω απ’ όλα το θύμα»!

Ο Σωτήρης Χατζάκης υπογράμμισε: «Ο πατέρας του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν δάσκαλός μου, ενώ ο αδερφός του ήταν και είναι ένας δεινός φιλόλογος. Η ερωτική εκτροπή, η ομοφυλοφιλία ή το τρανς δεν είναι δικαίωμα, είναι φύση. Όταν η ερωτική επιλογή περνάει τα όρια και πηγαίνει σε παιδί, ανάβει η κόκκινη γραμμή και τα λαμπάκια του μυαλού. Όταν κακοποιείς παιδιά είναι σαν να σκοτώνεις το μέλλον του πλανήτη.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το metoo είναι ένα έξοχο κίνημα. Εντελώς απαραίτητο στην κοινωνία, αλλά δεν αποτελεί άρθρο του συντάγματος. Δεν πρέπει να συντρίβεται το τεκμήριο της αθωώτητας. Αν αποδειχθεί ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε αυτά για τα οποία τον κατηγορούν, τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Η τιμωρία θα δώσει ένα σήμα στην κοινωνία ότι δεν τη γλιτώνεις».

Τέλος για τον Γιώργο Κιμούλη, είπε: «Βλέπω λάθος την απόφαση του ΚΘΒΕ να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος θεωρώ ότι έχει αδικηθεί. Το να ακούω ότι έχει δύο χρόνια σχέση με τη κακοποιηθείσα, μου φαίνεται περίεργο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved