Media

Survivor-Καραγκούνιας: «Ο Άρης έχει έπαρση, δεν θέλω να κερδίσει το Survivor γιατί δεν παίζει τίμια»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Καραγκούνιας σε ένα σύντομο τετ α τετ που είχε με την κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε για το Survivor, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το πόδι του αλλά και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει με τον Άρη Σοϊλέδη. 

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης είπε για το πόδι του που είχε χτυπήσει όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο:

«Έχω σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή γιατί είναι δίπλα μου σε όλα. Θα φτιάξω το πόδι μου και θα μπω στο All Star για να αποδείξω αυτά που δεν μπόρεσα όσο ήμουν μέσα. Έπαιζα για δυόμιση μήνες με κάταγμα».

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για τις... απείρου κάλλους στιγμές που είδαμε να εκτυλίσσονται στην παραλία με πρωταγωνιστή τον ίδιο αλλά και πρώην συμπαίκτες του:

«Ο Κατσαούνης έκανε ό,τι έκανε και η παραγωγή έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν έπεσε ξύλο. Αν είχε πέσει ξύλο θα το είχατε καταλάβει, θα τον είχατε δει τον Άρη. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Άξιζε στη Βρισηίδα να φύγει».

Όσο για τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας σημείωσε:

«Αγωνιστικά δεν ήταν καλή η Βρισηίδα, ήταν ανακατώστρα κι έστηνε έρωτες με τον Μαρτίκα. Άξιζε να παραμείνει ο Τάλα, αν και είναι ηθοποιός. Θα έρθει και η ώρα του Μαρτίκα. Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει έπαρση, δεν θέλω να κερδίσει το Survivor γιατί δεν παίζει τίμια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Εμμανουήλ».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο άλλοτε παίκτης του Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved