Media

Απόστολος Ρουβάς: Τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το Survivor και η επιθυμία να κάνει οικογένεια

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Happy Day φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς το πρωί της Δευτέρας (13-06) με τον ίδιο να αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το Survivor, την επιθυμία να κάνει τη δική του οικογένεια αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Ήταν δύσκολο να μείνω ήρεμος, πνίγεσαι δεν μπορείς να μιλήσεις… Θα μπορούσε δικαίως να είχα φωνάξει περισσότερο! Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που σε φέρνει στα όρια σου γιατί είναι συνδυαστικά πράγματα. Πεινάς, είσαι σε ακραίες συνθήκες και συμβιώνεις με άτομα που δεν γνωρίζεις», είπε.

Σχετικά με την προσαρμογή του κατά την επιστροφή του, είπε: «Το πρώτο διάστημα ήταν μεγάλο το σοκ με τα κιλά που είχε χάσει. Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ. Και διατροφικά είχα διαταραχές και στο κομμάτι του ύπνου είχα θέματα. Για τις γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με το σώμα τους».

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια; «Θαυμάζω τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν κάνει, φαντάζομαι και τον εαυτό μου να έχω οικογένεια».

Τέλος, ο Απόστολος Ρουβάς δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές προτάσεις. «Θα το συζητούσα, θα μου άρεσε» είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved