Media

Λιάγκας για τις δηλώσεις του για Φιλιππίδη – «Βλέπουν και μέλη της οικογένειάς του»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε τα όσα είπε χθες, 13 Ιουνίου στο Πρωινό σχετικά με τις δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι την εκπομπή παρακολουθούν και μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου και για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Συγκεκριμένα είπε: «Επειδή βλέπουν και μέλη της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη την εκπομπή, προφανώς το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Και μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή κάποιου ανθρώπου, ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος. Αυτό είναι το τεκμήριο της αθωότητας.»!

Και πρόσθεσε: «Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, εγώ είπα χθες ότι παρακαλάω, όχι μόνο ο Φιλιππίδης, ο κάθε άνθρωπος που θα είναι αθώος και να μην είναι ένοχος ο οποιοσδήποτε για τις βαρύτατες πράξεις που κατηγορείται»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ωστόσο, επειδή αναφερθήκαμε χθες σε δηλώσεις του Γαρδέλη που έκανε ότι δεν ήξερε, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες, κοπέλες και καταγγέλλουν βαρύτατα πράγματα. Αυτό είπαμε»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved