Media

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας

Gossip-tv Team

Ποιος κερδίζει απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία στο Survivor;

Την πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε για 11η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ υποψηφιοτήτων μέχρι σήμερα στο ριάλιτι.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες θα δώσουν μάχη για τη δεύτερη ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τη δεύτερη ατομική ασυλία κερδίζει πάλι στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Άρης Σοϊλέδης.

Μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σπύρος Μαρτίκας έρχονται σε κόντρα και θα ξεσπάσει απίστευτος καβγάς ανάμεσά τους.

Ο Σπύρος προειδοποιεί την Ασημίνα ότι την έχουν αφήσει μόνοι της, αυτοί που τη στήριζαν στο παρελθόν και κινδυνεύει άμεσα να ψηφιστεί και να χάσει τη θέση της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα της λέει: «Μήπως έχεις μείνει μόνη Ασημίνα; Η Βρισηίδα θα έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα. Ψήφισαν αγωνιστικά τη Βρισηίδα με τόσους πόντους την τελευταία εβδομάδα; Πορεύσου λοιπόν μόνη σου» και εκείνη απαντά ότι ψηφίζει πάντα αγωνιστικά!

Η ίδια παραμένει ειρωνική και δείχνει να μην ακούει λέξη από όσα της λέει, ενώ ξανά τον χαρακτηρίζει ψεύτη και ο Γιώργος Λιανός έμεινε άφωνος με τον καβγά των παικτών στο συμβούλιο.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ του survivor!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved