Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε on air μετά τις δηλώσεις του Mike: «Να λέμε αλήθειες, έτσι;»

Gossip-tv Team

Μετά τις δηλώσεις του ράπερ Mike στην εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί, μιας και ο τραγουδιστής ανέφερε μια μεγάλη, κατά την άποψή της, ανακρίβεια. 

Ο Mike παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου στο White Party της Panik Records και φυσικά οι κάμερες από τις τηλεοπτικές εκπομπές τον "τσάκωσαν" και φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όταν ρωτήθηκε για το νέο του επαγγελματικό βήμα μέσα στο διάστημα της καραντίνας, ο Mike απάντησε ότι άνοιξε ένα δικό του κουρείο, μιας και του άρεσε ανέκαθεν να κάνει αυτήν την δουλειά. Σε αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε και η Ιωάννα Μαλέσκου και απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω κάτι που με προβλημάτισε. Άκουσα τον Mike να λέει ότι άνοιξε δικό του κουρείο. Εγώ θυμάμαι ότι στο κομμωτήριο που πάω, στην Καλλιθέα, που με φροντίζει, τον στήριξε, τον βοήθησε, δεν ήταν δικό του το κομμωτήριο αυτό, δεν ήταν δικός του ο χώρος αυτός... Να λέμε αλήθειες, νομίζω ότι κάπου εκεί Mike… Εκτός κι αν είναι κάτι που μου διαφεύγει. Ξέρω ότι πλέον έχει μια άλλη συνεργασία. Αλλά και πάλι κάπου νομίζω ότι… Να λέμε αλήθειες, γιατί σ’ αγαπώ και πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved