Media

Ρένος Χαραλαμπίδης για #Metoo: «Καμιά φορά οι άνθρωποι επιλέγουν τα θύματά τους»

Gossip-tv Team

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το φλερτ, την καριέρα του, αλλά και το κομμάτι του ελληνικού #MeToo

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει κατά καιρούς, από τους ρόλους που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός έκανε λόγο για τον χαρακτήρα του, την καριέρα του, αλλά αναφέρθηκε και εκτενώς στο κίνημα του ελληνικού #MeToo και είπε αναλυτικά την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι λίγο αφελής με τους ανθρώπους. Δεν είμαι διεισδυτικός. Έχω πολλούς τρόπους να είμαι αφελής, στα επαγγελματικά μου, τα προσωπικά μου» είπε με χιούμορ προσθέτοντας ότι «πέφτω επανειλημμένα όχι στη γελοιότητα του καμακιού σε άλλες γελοιότητες, σε ατυχείς καλλιτεχνικές επιλογές.

Στα 90s μου λέγανε ότι η τηλεόραση δεν έχει διαχρονικότητα. Όταν πέρσι στην καραντίνα το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” τίναξε την μπάνκα στον αέρα με την τηλεθέαση είπα πόσο λάθος προβλέψεις κάναμε τότε.

Είναι αμηχανία να βλέπεις τον εαυτό σου νέο και εν κινήσει. Το κοινό με ταυτίζει με αυτόν, κάποιοι άλλοι με το “Βότκα πορτοκάλι”. Είμαι περί των ταυτίσεων ηθοποιός... Δεν με επέλεγαν σε δουλειές οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούσαν στο #metoo. Καμιά φορά οι άνθρωποι επιλέγουν τα θύματά τους, επέλεγαν ανθρώπους στους οποίους μπορούσαν να ασκήσουν βία... Υπάρχουν όρια, όποιος τα καταπατά πρέπει να τιμωρείται... Η εξουσία που έχουμε εμείς είναι εξουσία της πλάκας. Αν μια τόσο μικρή εξουσία μπορεί να σε αλλοιώσει, είσαι σάπιος».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved