Media

Survivor: Ανατροπή στο αποψινό Συμβούλιο! Δύο οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή ήρθε απόψε (15/6) στο Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης καθώς περιμέναμε έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά προέκυψαν δύο! 

Στο αποψινό συμβούλιο οι παίκτες που πλέον γνωρίζουν πως αγωνίζονται σε ατομικό παιχνίδι και όχι ομαδικό, αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο δύο πολύ δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους προηγούμενους δύο αγώνες ασυλίας και τα αντίστοιχα συμβούλια, περίμεναν ακόμα έναν υποψήφιο που θα στεκόταν απέναντι στο κοινό το οποίο και θα αποφασίσει για τον παίκτη εκείνον που επιστρέφει στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα.

Όμως, η ψηφοφορία απόψε ήταν γεμάτη ανατροπές. Εκτός από το γεγονός ότι η Σταυρούλα δεν συμμετείχε στον αγώνα καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω ίωσης που περνάει, απείχε από τον τρίτο αγώνα ασυλίας και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος κέρδισε τους προηγούμενους δύο αγώνες ασυλίας.

Έτσι, τα πρόσωπα που είχαν να επιλέξουν προς αποχώρηση όσοι απέμειναν ήταν λίγα. Να σημειώσουμε ότι την αποψινή τρία ασυλία κέρδισε η Μαίη έναντι του Τάλα και έτσι ο Στάθης και ο Τάλα ήταν στη διάθεση των συμπαικτών τους για να ψηφιστούν όπως βέβαια και ο Νίκος Γιάννης.

Τελικά η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε... ντέρμπι μεταξύ Στάθη και Τάλα οι οποίοι ισοψήφησαν και έτσι είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved