Media

MasterChef Τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη, μετά τη νίκη του, αποκλειστικά στο gossip-tv!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

MasterChef Τελικός: Λίγο πριν σβήσουν τα φώτα του κατά τα άλλα υπέροχου και τεράστιου πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος μίλησε στο gossip-tv για τα συναισθήματά του μετά τη μεγάλη νίκη του!

Ο Παναγιώτης κατάφερε μετά από σχεδόν έξι μήνες δοκιμασιών, αγωνίας, εντάσεων, δυσκολιών και πολλής μαγειρικής, να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο και φυσικά το έπαθλο του φετινού MasterChef έχοντας βέβαια και μία σπουδαία αντίπαλο.

Όπως παραδέχτηκε και αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι εκείνος είναι ο μεγάλος νικητής, η Καλλιόπη Μπεζαντέ στάθηκε άξια αντίπαλος απέναντί του παρ' όλο που ουσιαστικά τα πιάτα τους στις τελευταίες δοκιμασίες-μονομαχίες είχαν μεγάλη διαφορά στις βαθμολογίες.

Ο Παναγιώτης, παίρνοντας μία ανάσα ανακούφισης μετά την ανακοίνωση και ακόμα ζαλισμένος από την επιτυχία, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τα πρώτα του συναισθήματα μετά από μία τέτοια κατάκτηση:

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά που κέρδισα. Ευχαριστήθηκα πολύ τον διαγωνισμό. Τον έζησα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος και κατάφερα να πάρω και τον τίτλο. Είναι αυτό που βλέπεις από την τηλεόραση και λες ‘ναι, είναι δύσκολο, έχει αγώνα πολύ» είπε μεταξύ άλλων ο φετινός MasterChef.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved