Media

MasterChef – Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Μάθε τι θα κάνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ

Gossip-tv Team

O Παναγιώτης Κουμουνδούρος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του MasterChef και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή, Breakfast@Star και αποκάλυψε τι σκέφτεται να κάνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω τα χρήματα ακόμα. Θέλω να δω τι επιλογές έχω, τι προτάσεις θα φανερωθούν. Και μετά επενδύεις σε ό,τι είναι καλύτερο. Σίγουρα έχω μεγάλα όνειρα. Πάντα θέλω να κερδίζω, κανείς δε θέλει να χάνει. Και εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν κέρδιζε η Καλλιόπη, αλλά δεν είσαι πιο χαρούμενος αν κερδίζεις εσύ;»!

Και εκτός από το έπαθλο, αναφέρθηκε και στη σχέση του: «Τη λένε Ελένη. Το λέω το όνομά της, επειδή την έχουν αναφέρει οι κριτές. Την λένε Ελένη και τη φωνάζω λουκούμι. Τα καλύτερα μου είπε μετά τον τελικό. Δεν τα λέμε αυτά. Δεν ήρθε χθες, γιατί δεν είμαστε να βγαίνουμε όλοι στις κάμερες. Τα προσωπικά είναι προσωπικά. Είμαστε μαζί έναν χρόνο περίπου. Αλλά τους 5,5 μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν το μόνο πράγμα που με δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι. Η σχέση μου με το κορίτσι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved