Media

Survivor: Μαρτίκας κατά Σοϊλέδη - «Ο Άρης θέλει να φτάσει τον τελικό με διαχειρίσιμα άτομα»

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας «είδε» το σχέδιο του Άρη Σοϊλέδη για τον τελικό και τον... κάρφωσε στεγνά.

Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και του Άρη Σοϊλέδη καλά κρατεί και σε κάθε επεισόδιο τους βλέπουμε να πετάνε εκατέρωθεν τα... βέλη τους.

Αυτή τη φορά ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας σχολίασε τα όσα έγιναν στο χθεσινό (15/6) αγώνισμα ανάμεσα στον Τάλα και την Μαίη. Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια όταν "μονομάχησε" με τον Τάλα φάνηκε πως δεν προσπάθησε ιδιαίτερα, καθώς σύμφωνα με τους υπόλοιπους ήθελε να βοηθήσει τον συμπαίκτη της να βγει νικητής.

Αυτές οι ''κατηγορίες'' εκνεύρισαν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπερασπίστηκε με σθένος τους δύο παίκτες. Σήμερα (16/6) λοιπόν, ο Σπύρος θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό και δήλωσε:«Δεν μου αρέσει που ο Άρης εγκλωβίζει κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να θέλει στον τελικό του Survivor να καθίσει με ανθρώπους που είναι λιγότερης δυναμικής κι αποδοχής από εκείνον γιατί έτσι πιστεύει. Πασχίζεις να καθίσεις με κόσμο διαχειρίσιμο. Θέλεις η τετράδα να επιλεγεί δια χειρός Άρη κατά πως σε βολεύει».

Και πρόσθεσε:«Δεν σε συμφέρουν οι υπόλοιποι γιατί έχουν ήθος, αξίες και πάνε με το σπαθί τους. Παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο. Εσύ πασχίζεις να φτάσεις εκεί, χωρίς να βγεις σε κάποια δοκιμασία απέναντι στον κόσμο. Πας εκεί με κόσμο που εσύ θα επιλέξεις ως πιο εύκολα διαχειρίσιμους από εσένα. Άρα τέσσερις καρέκλες δια χειρός Άρη, δεν νομίζω ότι θα βρούνε σύμφωνο τον κόσμο που μας κρίνει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved