Media

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ένα βράδυ δοκίμασα να μην πιω και το σκηνικό που έβλεπα ήταν λυπηρό»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη» και αναφέρθηκε στην περίοδο που δούλευε ως barman σε νυχτερινά μαγαζιά και έπινε αλκοόλ και μίλησε και για την ψυχοθεραπεία, η οποία έχει μπει στη ζωή του τα τελευταία 12 χρόνια.

Μιλώντας για την ψυχοθεραπεία, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Εδώ και 12 χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία. Θα πάω μετά από εδώ. Αν πεις live αυτά που λες σε μια συνεδρία ή θα ανέβουν τα νούμερα ή θα πέσει η καριέρα. Είμαι ο δεύτερος από τα επτά αδέρφια μου».

Όσον αφορά στην εμπειρία του από τη δουλειά ως barman και το αλκoόλ, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δήλωσε: «Ένα βράδυ – όσο έπινα ακόμα – δοκίμασα να μην πιω για να δω τι γίνεται… Ήταν λυπηρό, ήταν 12:15 και ο άλλος δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Απλά, όταν είσαι συντονισμένος σε αυτό, δεν μπορείς να αρθρώσεις ούτε εσύ, οπότε είμαστε συντονισμένοι όλοι. Επειδή δούλεψα σε διάφορα πόστα – από μπαράκι μέχρι μπουζούκια – μπορώ να πω ότι οι Έλληνες γύρω στις 4-5 είμαστε λίγο λυπηροί».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved