Media

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε στο Πρωινό:«Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μέσα από το Πρωινό τονίζοντας: «Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο “Ο Λιάγκας είναι χοντρός’, δε βγήκε να πει κανείς ότι είναι λάθος. Κανένας!»

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Να πω κι εγώ ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα υποστήριξης στη Δανάη Μπάρκα και προφανώς όλοι οι άνθρωποι οι λογικοί είμαστε μαζί της. Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά να μην σου αρέσει, να τον σχολιάζεις. Αλλά αυτό να γίνεται προς όλους και προς όλες. Να μην γίνεται επιλεκτικά –ορθώς- μόνο για τη Δανάη Μπάρκα. Κλείνω εδώ.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν με τρόλαρε εμένα περιοδικό και μου έβαλε άλλο σώμα με άλλο κεφάλι για να μου κάνει πλάκα, δεν είδα κάποιος να έχει την ευαισθησία να πει δημόσια να βγει και να πει ότι να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος είναι ανήθικο.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο “Ο Λιάγκας είναι χοντρός’, δε βγήκε να πει κανείς ότι είναι λάθος. Κανένας! Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για τη κ.Μπάρκα, και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να τη δείχνουμε και σε άλλους αυτή την ευαισθησία, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω»! Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved