Media

Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού που αλλάζει τα δεδομένα για τους παίκτες!

Gossip-tv Team

Μεγάλες ανατροπές μας περιμένουν αύριο το βράδυ (19/6) στο νέο επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μία σοβαρή ανακοίνωση που αναμένεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Και ενώ πορευόμαστε προς το τέλος του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης καθώς απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες πριν το τέλος, ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ανακοινώσει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Όπως είπε λοιπόν ο παρουσιαστής και παρακολουθούμε στο τρείλερ (παραπάνω βίντεο), την ώρα που υποδέχτηκε τους παίκτες στον στίβο μάχης, οι ομάδες πλέον διαλύονται και ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και στα αγωνίσματα επάθλου.

Στο μεταξύ βλέπουμε ότι οι εντάσεις και οι εκρήξεις κάποιων από τους παίκτες δεν σταματούν, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο των υπολοίπων για τη συμπεριφορά του.

Μετά την ανακοίνωση πάντως του Γιώργου Λιανού, ο ατομικός χαρακτήρας και των αγωνισμάτων αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερες εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Δείτε το βίντεο με όσα θα δούμε αύριο στο επεισόδιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved