Media

Μέγκι Ντριο: Κατακερραύνωσε την Έλενα Γαλύφα: «Δεν έχει τίποτα να δώσει στο GNTM, είναι μια blogger»

Gossip-tv Team

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον νέο κύκλο του GNTM, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας. 

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model, με την ίδια να έχει προκαλέσει πολλές εντυπώσεις με την συμπεριφορά της, αλλά και με τις επιδόσεις της στις φωτογραφίσεις.

Η Μέγκι Ντριο παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε σχετικά με τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model, αλλά και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στον διαγωνισμό, τον ρόλο της οποίας θεωρεί και καταλυτικό για την εξέλιξη του ριάλιτι. Το νεαρό μοντέλο έκανε λόγο και για τον Τάσο Σοφρωνίου, τον οποίο και θεωρεί μια εξαιρετική επιλογή, αλλά και την Έλενα Γαλύφα, για την οποία υποστηρίζει ότι δεν έχει και κάποια ιδιαίτερη εμπειρία.

«Είμαι πολύ σύμφωνη με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά και καλά έκανε που επέστρεψε μήπως αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα reality βρουν καμιά δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε πέρσι ότι έχει θέση στην κριτική επιτροπή. Για ποιον να δουν πέρσι GNTM; Για την Ζενεβιέβ που δεν είχε θέση στην κριτική επιτροπή ή για τον Σκουλό που κούρασε και έπρεπε να φύγει; Ο Τάσος Σωφρονίου ήταν από τις καλύτερες επιλογές.

Υπάρχει ακόμη ένα όνομα που δεν κολλάει καθόλου. Η Έλενα Γαλύφα… Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. Καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη. Δεν έχει τίποτα να δώσει. Περίμενα να ακούσω την Βίκυ Κουλιανού. Αντιθέτως αντί για στοιχεία μόδας, βλέπω blogging και Instagram. Οι κριτές κοιτούν την πάρτι τους και την προβολή τους και όχι τα παιδιά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved