Media

Πετρογιάννη: «Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στη Φαίη και τον Γιώργο, θα τραβήξω κλήρο»

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για όσα ακούγονται στο παρασκήνιο της εκπομπής Το πρωινό καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι τη νέα σεζόν. 

Η δημοσιογράφος μίλησε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και τα σχέδιά της.

«Είναι η καλύτερη σεζόν που έχω περάσει στην τηλεόραση, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Με τη Φαίη και τον Γιώργο έχουμε μια εξαιρετική σχέση και του χρόνου θα είμαι και εγώ στην πρωινή ζώνη».

Για το δίδυμο του «Πρωινού» Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε:

«Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν ‘στρατόπεδα’; Αν υπήρχε κάποιο ενδεχόμενο, θα ήμουν ευτυχισμένη αν ήμουν σε οποιοδήποτε από τα δύο. Δεν μπορώ να διαλέξω μεταξύ Γιώργου και Φαίης, θα τραβήξω κλήρο. Δεν βλέπω κανένα τεταμένο κλίμα στην εκπομπή. Βλέπω δύο ανθρώπους που σέβονται, εκτιμούν και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Φαίη και ο Γιώργος ξέρουν πολύ καλά τι είναι το καλύτερο για τον εαυτό τους και την εκπομπή τους».

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, με την οποία έχει συνεργαστεί η Φωτεινή Πετρογιάννη στο παρελθόν, η ίδια είπε: «Η Ηλιάνα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και της αξίζει να είναι στην τηλεόραση, θέλω να την ξαναδώ. Θα ήθελα να τη δω στο My Style Rocks».

Δείτε τι άλλο είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved