Media

Η απάντηση της Καγιά στον Αποστολόπουλο & η αποκάλυψη:«Δε μου έχουν στείλει μήνυμα οι παλιοί κριτές»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι για το GNTM ενώ απάντησε και στα καρφιά του Νίκου Αποστολόπουλου με τον πιο γλυκό τρόπο. 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για το ριάλιτι μοντέλων αποκαλύπτοντας σε τι κλίμα γίνονται τα πρώτα γυρίσματα του επόμενου κύκλου που θα δούμε από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας: «Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές».

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην περσινή κριτική επιτροπή του σόου λέγοντας με ένα γλυκό παραπονάκι: «Δε μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές».

Όσο για την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Εγώ την πρότεινα. Αλλά από το να προτείνω κάποιον, μέχρι να αρέσει στην παραγωγή, είναι πολύ μακριά. Ωστόσο, άρεσε πολύ».

Σε ό,τι αφορά τον Τάσο Σοφρωνίου η ίδια τόνισε: «Τον ξέρω πολλά χρόνια. Μαζί ξεκινήσαμε την καριέρα μας».

Η παρουσιάστρια επίσης απάντησε στον Νίκο Αποστολόπουλο για τις πρόσφατες δηλώσεις του για εκείνη: «Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Νίκο Αποστολόπουλο, τον ξέρω από μικρό παιδί και τον εκτιμώ. Να μου εξηγήσει τι εννοεί. Ο Λάκης Γαβαλάς πλάκα κάνει όταν μιλάει, μην τα παρεξηγείτε όλα».

Τέλος αναφέρθηκε και στα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα.

«Θέλω να πω μπράβο στη Δανάη που υπερασπίστηκε τον εαυτό της».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved