Media

Ξέσπασε on air η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Ζητώ συγγνώμη για την ταραχή μου»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόεθση του προπονητή και τις δηλώσεις της δικηγόρου του. 

Κάθειρξη 13 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον 39χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας. Ο προπονητής κρίθηκε ένοχος μόνο για αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, ενώ αθωώθηκε με οριακή πλειοψηφία για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Ομόφωνα το δικαστήριο απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών στον καταδικασθέντα προπονητή ιστιοπλοΐας. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο προπονητής ιστιοπλοΐας, και η κ. Βάσω Πανταζή, δικηγόρος του 39χρονου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια διέκοψε λέγοντας σε έντονο ύφος:

«Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Αυτοί όλοι οι άνθρωποι που ασελγούν στα παιδιά, νομίζουν ότι δίνουν αγάπη. Τι εννοείτε; Μας συγχωρείτε επειδή έχουμε παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε! Κυρία Πανταζή θα λέμε ότι είναι παιδί γιατί είναι παιδί. Δεν θα κάτσουμε να το διαπραγματευτούμε σε καμία περίπτωση.

Ίσως το παίρνω πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Να ακούω να λέει ότι είμαι περήφανος δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτήν τη στιγμή. 100 άνθρωποι γνώριζαν ότι ασελγούσε πάνω του και δεν μιλούσε κανείς... Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι βιασμός αλλά δεν υπάρχει κανένας χώρος για περηφάνια πουθενά. Ζητώ συγγνώμη κι από εσάς κι από τους τηλεθεατές για την ταραχή μου. Με πείραξε πολύ αυτό το θέμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved