Media

Κακκαβά για Γερμανού: «Έχει ασχοληθεί στη εκπομπή της με άτομα που έχουν πει τα χειρότερα για εμάς»

Gossip-tv Team

Όλα Γκουντ: Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου, μια είδηση που σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, την οποία και έφερε στο φως η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έφερε τα πάνω κάτι και σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο πλατό της εκπομπής. 

"Να σε συγχαρώ για τη μετεγγραφή. Το ανακοίνωσε η κ. Γερμανού. Εσύ κι η Φωτεινή Πετρογιάννη κλείσατε του χρόνου με την Φαίη Σκορδά" είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αφήνοντας άφωνη την Αφροδίτη Γραμμέλη, στην οποία και απευθυνόταν ουσιαστικά ο παρουσιαστής.

Στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" το απόγευμα της Κυριακής (19-6) η Νάταλι Κακκαβά, μετά από μια είδηση για τα τηλεοπτικά δρώμενα που ακούστηκε στην εκπομπή, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξεκίνησε να λέει την άποψή της σχετικά με όλα όσα ειπώθηκαν. Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε τονίσει ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Φωτεινή Πετρογιάννη θα βρίσκονται την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Το Πρωινό", με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναφέρει στην αρχή το γεγονός.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε χαρακτηριστικά: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για εμένα μιλάμε. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και το λέω στον λόγο της επαγγελματικής μου τιμής. Μην με αιφνιδιάζετε από εδάφους κι αέρος. Ανήκω στον ΣΚΑΙ, παραμένω κι είμαι εργαζόμενη του ΣΚΑΙ. Τελεία".

Η Νάταλι Κακκαβά έδωσε την απάντησή της για όλα όσα ειπώθηκαν, θέλοντας να τονίσει ότι όλο αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό: "Να πω κάτι επειδή μου δίνεται η ευκαιρία; Ευχαριστώ την κ. Γερμανού γιατί κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς έχει ασχοληθεί πολύ με τη δική μας εκπομπή και με εμάς προσωπικά.

Έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που λένε τα χειρότερα για εμάς. Δεν έχω την εμπειρία της, είμαι λιγότερα χρόνια στην τηλεόραση κι ειδικά ως παρουσιάστρια. Μεγάλωσα μαζί της, τη θαυμάζω, είναι από τις πιο αξιόλογες παρουσιάστριες και διαχρονικά λέω τα καλύτερα. Όμως ένα πράγμα που λέω από τη μικρή μου πορεία είναι δεν ασχολούμαστε με εκπομπές που παίζουν απέναντί μας. Αυτό είχα μάθει, μάλλον πρέπει να το ξεμάθω".

Τέλος, η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε στο τέλος της συζήτησης: "Εγώ την Ναταλία την αγαπώ πολύ και δεν έχει να κάνει με αυτήν. Επειδή τώρα τελευταία ζω ένα παράλογο έργο και πρέπει εμείς που κάνουμε τηλεόραση να χαμηλώνουμε τους τόνους, δεν νομίζω ότι κανείς έχει αγωνία που θα είναι η Γραμμέλη του χρόνου ή αύριο. Θέλω να πω αυτό επειδή είναι προσωπικό, με αφορά και δεν θέλω να παρέμβει κανείς… Θέλω να είμαι έντιμη σε όλα αυτά που ακούγονται. Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με κανένα. Τελεία και παύλα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved