Media

Survivor: Η Σταυρούλα πυρ και μανία με την Ασημίνα: «Δεν αντέχω να ακούω άλλο τη φωνή της»

Gossip-tv Team

Survivor: Αρκετά επιθετική εναντίον της Ασημίνας εμφανίστηκε η Σταυρούλα όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο (19/6) χωρίς να υπάρξει καμία ιδιαίτερη αφορμή. 

Όταν η Σταυρούλα, ο Νίκος Γιάννης και ο Σπύρος Μαρτίκας έμειναν μόνοι στην καλύβα μιας και οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονταν εκτός και απολάμβαναν μαζί με τον Άρη το ξεχωριστό έπαθλο που είχε κερδίσει, μιλώντας στην κάμερα, καταφέρθηκε εναντίον της Ασημίνας λέγοντας πως δεν αντέχει ούτε τη φωνή της να ακούει πλέον.

«Καλύτερα στην καλύβα με φίλους μου παρά στο έπαθλο μαζί τους» είπε αρχικά η Σταυρούλα η οποία στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρό της την Ασημίνα για την οποία μάλιστα είπε ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν θέλει να κρατήσει καμία επαφή μαζί της.

Η Σταυρούλα επίσης τόνισε ότι δεν κάνει παρέα με κανένα από τα παιδιά που έφυγαν για το έπαθλο και προτίμησε να είναι στην παραλία με τους δύο φίλους της.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει τι χωρίζει Ασημίνα και Σταυρούλα όμως το σίγουρο είναι πως είναι πολλά εκείνα που τις κρατούν μακριά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Σταυρούλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved