Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τιμώ το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑϊ... Τα έχουν ακουστεί δεν με αφορούν»

Gossip-tv Team

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για το τηλεοπτικό της μέλλον και για τα όσα έχουν ακουστεί!

Η δημοσιογράφος τόνισε: «Ήταν πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους ευγενείς σε ένα κανάλι που πέρασα πολύ καλά. Ακούγονται πολλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς θεωρώ ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω πέρα από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι λίγο προσεκτική και διακριτική με αυτό το θέμα. Έχω μια συμφωνία κι ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΙ, ο οποίος έχει προτεραιότητα»!

Και πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ό,τι μπορεί να ακούγεται και να λέγεται, δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητήσω. Θεωρώ ότι τα επαγγελματικά συζητιούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες. Τα έχουν ακουστεί, δεν με αφορούν επαγγελματικά. Κι εγώ γράφω ρεπορτάζ αλλά δεν θέλω να λέω γιατί εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω ματαιοδοξία ούτε τίποτα. Θα είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, που δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσω για το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved