Media

Κόνι Μεταξά: H αποκάλυψη on camera - O λόγος που δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο της

Gossip-tv Team

Η πρώτη πρόβα των «MAD VMA 2022» πραγματοποιήθηκε και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία θα βρεθεί στο πλευρό του Θέμη και θα παρουσιάσουν μαζί το υπέροχο μουσικό γεγονός.

Η Κόνι Μεταξά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση που είναι σε λίγες μέρες και τόνισε στην κάμερα του Mega : «Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν τελειώσει όλα, είναι έτοιμα. Απλά πρέπει να πάμε. Δε θα υπάρχουν παιδιά στον γάμο. Ούτως ή άλλως κανείς δεν ήθελε να φέρει παιδιά στον γάμο. Ήθελαν να έρθουν και να είναι άνετοι. Δε βλέπω τις συνεντεύξεις του Μάριου για μένα»!

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες στο περιοδικό ΟΚ! «Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved