Media

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων μετά το πόρισμα Καρακούκη και Καλογριά: «Λυπάμαι που το λέω αλλά…»

Gossip-tv Team

Αλήθειες με τη Ζήνα: Στην τελική ευθεία το θρίλερ της Πάτρας - Kατατέθηκε το πόρισμα για την Ιριδα κα τη Μαλένα.

Σε ασφυξία οφείλονται οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη και Καλογριά.

Το πρωί της Δευτέρας (20/6) ξεκίνησε νέος γύρος καταθέσεων συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε Αθήνα και Πάτρα.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, ήταν καλεσμένος ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αλλά και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Οι δυο πραγματογνώμονες πήραν όλα τα ευρήματα και τα επιβεβαίωσαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Λέων. Λίγο μετά είπε: «Το σύνολο των ευρημάτων είναι αδιαμφισβήτητο. Έχει τελειώσει αυτό το έργο, τοξική ουσία στη Μαλένα δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Στο σύνολό τους τα ευρήματα μιλάνε από μόνα τους. Έβλεπα και άκουγα και συναδέλφους μου, δυστυχώς, να δίνουν απίστευτες εξηγήσεις. Άκουσα από κάποιον συνάδελφο "μα αυτό που λέει ο Λέων υπάρχει μόνο σε ένα βιβλίο". Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτός που το είπε θα πρέπει να ξαναψάχνει στα όλα βιβλία ιατροδικαστικής στα ελληνική που δεν είναι και πολλά, είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Λέων.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved