Media

Survivor: Εκτός ο Στάθης Σχίζας! Μεταφέρθηκε στην κλινική εσπευσμένα – Η ανακοίνωση του Λιανού

Gossip-tv Team

Survivor: Η απρόσμενη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Στάθη Σχίζα.

Όπως είπε ο παρουσιαστής στους παίκτες ο Στάθης Σχίζας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς μεταφέρθηκε στην κλινική λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

«Εδώ είμαστε και πάλι, δεν είχα συνηθίσει αυτή την εικόνα! Να στέκεστε όλοι μαζί στην ίδια γραμμή. Πλέον τα άτομα έχουν μειωθεί. Λείπει ο Στάθης από την παρέα μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι ταλαιπωρείται από την μικρή ίωση. Ο Στάθης, λοιπόν, θα μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει και τις συμπληρωματικές εξετάσεις και να ξέρουμε πως είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας του και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός.

Στο αποψινό SURVIVOR έρχεται ξανά η ώρα της ασυλίας! Το παιχνίδι, όμως, αλλάζει αφού κάποιοι δηλώνουν πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι ξυπνούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την ασυλία και να προστατευτούν.

Ο καθένας ξεχωριστά θα «παλέψει» για το στόχο του: να φτάσει δηλαδή στον τελικό και να φορέσει το κολιέ της ασυλίας. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved