Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω φάει κατάρα στα προσωπικά μου, τίποτα, πάτος»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για τα προσωπικά του.

«Θέλω να πετύχω στη δουλειά μου, έχω διάρκεια τηλεοπτικά, αλλά δεν έχω κάνει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση. Με προσπερνούσε η επόμενη γενιά, η μεθεπόμενη γενιά και εγώ έμεινα στάσιμος. Όμως, δεν θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, θα ήθελα να μπορέσει η δική μου κατσίκα να μπει στην αγορά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ενώ στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τώρα έχω πάει στο MEGA που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν και εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση, μετά θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ την μοίρα μου και ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα και ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δεν με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος».

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Στα αισθηματικά τίποτα, πάτος. Έχω βγει με κοπέλες και έχω υπάρξει με κοπέλες, για δύο τρεις μήνες. Είναι πολύ δύσκολη φάση. Πιστεύω έχω φάει κατάρα... Όταν χώρισα, το ήθελα. Φέτος, ένιωσα μόνος»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved