Media

Κλείσε τα ματια: Πέμη Ζούνη και Ιωάννα Παππά αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σειράς!

Gossip-tv Team

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Κλείσε τα μάτια, Πέμη Ζούνη και Ιωάννα Παππά διηγούνται στο «Πάμε Δανάη» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Οι δύο πρωταγωνίστριες μίλησαν για την σειρά του MEGA, «Κλείσε τα ματια» που άφησε εποχή.

Η Πέμη Ζούνη, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά, αλλά και στο πώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόν εμπνεύστηκε.

«Στον «Βαμμένο ήλιο» που είχε κάνει τον γιο μου ο Χριστόφορος με είχε ερωτευτεί και άρχισε να σκέφτεται την ιστορία του «Κλείσε τα μάτια». Στην αρχή του αρνήθηκα, γιατί είμαι μεγάλη άλλα ο Χριστόφορος δεν ήθελε να κάνει την σειρά χωρίς έμενα. Στην αρχή ήθελα να κάνω την Άννα στην σειρά άλλα ο Χριστόφορος, μου πρότεινε να κάνω την Χριστίνα. Ο κόσμος είχε αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η ιστορία», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Σε μία φιλική συγκέντρωση μου είχαν πει κάτι κυρίες, πως στέλνουν σε κασέτες τα επεισόδια της σειράς για να τα δουν τα παιδιά τους στο Λονδίνο», συμπλήρωσε.

«Μετά το «Κλείσε τα μάτια» όλοι με λένε Χριστίνα Παππά. Κάποια στιγμή που ήμουν στην Θεσσαλονίκη για παράσταση και έπεσαν πάνω μου κάτι κορίτσια ουρλιάζοντας και ψάχνοντας τον Χριστόφορο»,είπε η Ιωάννα Παππά με χιουμοριστική διάθεση!

«Σε μία σκηνή που είχαμε με ξύλο και επειδή εγώ είμαι του ρεαλιστικού, τράβηξα τα χέρια μου και μου άνοιξε η μύτη», συνέχισε η Πέμη Ζούνη.

«Είχαμε πάει για γύρισμα στο Λονδίνο δεν μπορούσα να έχουμε συνεχόμενο ήλιο και κάναμε μία σκηνή 10 ώρες. Άκουσα ότι ξεσηκώθηκε το ΕΣΡ με το γκέι φιλί και κάθε φορά γελάω, γιατί λέω ποσό πίσω ήμασταν 15 χρόνια πριν. Δεν εισέπραξα κάτι από τον κόσμο για το γκέι φιλί, ήξερα μόνο ότι υπήρξε ένα πρόστιμο στο κανάλι», », αποκάλυψε η Ιωάννα Παππά.

«Υπήρχαν αρκετές δύσκολες σκηνές, υπήρχε μία σκηνή δραματική που κατέληξε σε έρωτα με τον Χριστόφορο άλλα την ευχαριστηθήκαμε. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο αποχαιρετισμός μου με τον Χριστόφορο, κλαίγαμε κανονικά», κατέληξε η Πέμη Ζούνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved