Media

Ένταση στο Πρωινό: «Ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις;»

Gossip-tv Team

Χαμός  στο Πρωινό! Ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στον Τάσο Τεργιάκη με αφορμή μια φωτογραφία σχετικά την υπόθεση στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θυμάστε ότι είχαμε δύο αποκαλύψεις εδώ στην εκπομπή μας. Πρώτον για το περιβόητο γλέντι της κ. Ελένης σε ταβέρνα και βγήκαν και μίλησαν δύο στην εκπομπή μας, που ήταν εκεί. Είπαν όταν είδαμε την χαροκαμμένη γιαγιά να χορεύει ζεϊμπέκικο κι όλο το τραπέζι να χειροκροτά και να χτυπά παλαμάκια, σηκωθήκαμε και φύγαμε. Βγήκε η κ. Ελένη και το διέψευσε. Αφού το λέει, εγώ να το πιστέψω. Είχαμε πει ότι και ένα μήνα και κάτι μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, είχαν πάει για να διασκεδάσουν Τσικνοπέμπτη. Πάλι βγήκαν να μας διαψεύσουν ότι λέμε ψέματα κι ότι αυτή οικογένεια θρηνούσε και δεν λέμε ψέματα. Ο καθένας βέβαια θρηνεί με το δικό του τρόπο. Άλλος χορεύοντας ζεϊμπέκικο κι άλλος τρώγοντας παϊδάκια.

Ο Τάσος Τεργιάκης δεν συμφώνησε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνεται όταν πενθείς και… έγινε χαμός!

Συγκεκριμένα ο Τάσος είπε: « Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά πριν από τα 40 του παιδιού, που θρηνείς. Ότι πας να φας παϊδάκια πριν σαραντήσει το παιδί.»!

Ο Γιώργος απάντησε: « Κάτσε ρε Τάσο μου. Εσύ ποιος είσαι που θα κρίνεις πως θα πενθήσει ο καθένας; Δεν κατάλαβα. Για να τελειώνουμε έχουμε τη φωτογραφία της Τσικνοπέμπτης;»!

Ο Τάσος ανέφερε: « Είναι η κ. Ελένη, η Δήμητρα κι η Ρούλα που πίνουν μπύρες.»

Και ο Γιώργος απάντησε: «Που θρηνούν θέλω να βάλεις. Τάσο σε παρακαλώ πάρα πολύ. Ο τίτλος είναι έτσι. Έτσι θέλει η οικογένεια. Που θρηνεί το χαμό του παιδιού.».

Και ο Τάσος φανερά εκνευρισμένος δήλωσε: « Μα δεν γίνεται. Δεν υπάρχει έτσι θέλω.»

Και ο Γιώργος σε έντονο ύφος, είπε: « Ο καθένας θρηνεί, όπως θέλει. Η οικογένεια θρηνεί με μπύρες και σουβλάκια. Μα πως θα πεις πως θρηνήσει ο καθένας; Θρηνούν έτσι οι άνθρωποι.»

Με τον Τάσο να ολοκληρώνει την συζήτηση λέγοντας: « Φορούν τουλάχιστον μαύρα.»

Δείτε τα πρώτα της λόγια παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved