Media

Μάνος Δασκαλάκης:«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά»

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αναφέροντας πως στηρίζει την υποστήριξη κατηγορίας για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Από νωρίς το πρωί της 20ης Ιουνίου, εκδόθηκε το νέο και τελικό πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο και οδήγησε στο εύρημα ότι ο θάνατός τους προκλήθηκε από ασφυξία.

Το έγγραφο περίπου 20 σελίδων επιβεβαίωσε ότι ο χαμός των δύο κοριτσιών, 3,5 ετών και 6 μηνών αντιστοίχων προήλθε από ασφυξία και όχι από κάποια ουσία, όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Ύστερα από αυτό το πόρισμα, ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με το Live News δεν μπορεί να το πιστέψει, ωστόσο δεν αιφνιδιάστηκε:«Γιατί πλέον με όλα αυτά είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, το περίμενα».

Ο ίδιος συνεχίζει να στέκεται «απέναντι» από την Ρούλα Πισπιρίγκου που είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved