Media

Σασμός: Η Μαρία Πρωτόπαππα στην πιο απρόσμενη απάντηση για το μέλλον της Μαρίνας στη σειρά

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22-06) η Μαρία Πρωτόπαππα.

Η αγαπημένη Μαρίνα του Σασμού έδωσε την πιο απρόσμενη απάντηση όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάνει όνειρα και σκέψεις για το μέλλον της ηρωίδας της στη σειρά.

«Το σκέφτηκα πριν πω ναι στη "Μαρίνα" του "Σασμού", γιατί ήταν καθημερινό και οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες. Έκανα τον "Σασμό" για λόγους τεχνικούς και φυσικά οικονομικούς. Δεν ονειρεύομαι πράγματα για τη "Μαρίνα", ούτε ασχολούμαι μαζί της παραπάνω από αυτό που κάνω. Έχει τη δίκη της διαδρομή. Δεν την φτιάχνω εγώ. Την φτιάχνουν οι σεναριογράφοι και το κανάλι. Δεν ταυτίζομαι, δε νοιάζομαι για το μέλλον της, παίρνω το υλικό και προσπαθώ να φτιάξω έναν άνθρωπο που θα τον πιστέψω», ήταν η απάντησή της.

Πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους δεν θα καταφέρει να είναι στο δεύτερο μέρος της σειράς «Το Νησί» που έρχεται στην ΕΡΤ. «Το Νησί επανέρχεται τηλεοπτικά αλλά εγώ δυστυχώς, για λόγους τεχνικούς, δεν θα συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Συνεχίζω κανονικά στον Σασμό γιατί δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που έχει η σειρά. Θα ήταν σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved