Media

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την τρίτη ασυλία

Gossip-tv Team

Survivor: Παρά τη συγκίνησή του πριν την έναρξη του αγωνίσματος και το βαρύ κλίμα ο Νίκος Γιάννης κατέκτησε την πρώτη ατομική του ασυλία κι έτσι θα πάει προστατευμένος στο συμβούλιο.

Ο Άρης Σοϊλέδης, έχοντας κερδίσει ήδη δύο ασυλίες, δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί αυτήν την εβδομάδα κι επομένως παρακολούθησε από τον πάγκο τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, για τις δύο φίλες του, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, Στάθης Σχίζας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Γιάννης δεν έμειναν με… σταυρωμένα τα χέρια με τον τελευταίο να κερδίζει το κολιέ της ασυλίας.

Νωρίτερα ο παίκτης είχε προχωρήσει σε μια συγκινητική αποκάλυψη. «Κι εγώ κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved