Media

Survivor: Ανατροπή! Μαρτίκας και Σταυρούλα υποψήφιοι μαζί με Ασημίνα και Μαίη!

Gossip-tv Team

Survivor: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Μαζί με την Ασημίνα και τη Μαίη, στον τάκο έπειτα από ισοψηφία Μαρτίκας και Σταυρούλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, έχοντας κερδίσει ήδη δύο ασυλίες, δεν είχε λόγο να ανησυχεί ενώ μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας το ίδιο προστατευμένος πήγε και ο Νίκος παρά το γεγονός ότι πριν το αγώνισμα φορτίστηκε συναισθηματικά καθώς με αφορμή τα λόγια της Ασημίνας για το τι έχει περάσει, μοιράστηκε και ο ίδιος τις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η συνεχιζόμενη κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς στην κουβέντα ενεπλάκη ξαφνικά ο σύντροφος της Ασημίνας στη μεταξύ τους διαμάχη με την Σταυρούλα να υποστηρίζει πως ο σύντροφός της ρίχνει χρήματα προκειμένου εκείνη να παραμένει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η Ασημίνα είπε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα. Μπορούμε να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι εδώ; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο».

Το αποτέλεσμα της κάλπης αμέσως μετά την ψηφοφορία των 7 παικτών, τους σόκαρε καθώς η ισοψηφία Μαρτίκα – Σταυρούλας , έφερε και τους δυο υποψήφιους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved