Media

Η Γη της Ελιάς spoiler:Θα πάει τελικά η Αρετή στο γάμο της κόρης της;Η απάντηση ανατρέπει όσα ξέρεις

Gossip-tv Team

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο γάμος Βασιλικής και Φίλιππου πλησιάζει και θα είναι το πιο ευτυχές γεγονός πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου. 

Η Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης και έκαναν αποκαλύψεις.

Αναφορικά με τους ρόλους τους στη σειρά, και το ζευγάρι που υποδύονται, δηλώνουν πως η ανταπόδοση και η αγάπη που λαμβάνουν είναι η ανταμοιβή των κόπων τους.

«Τους γοητεύει αυτή η ελπίδα που βγάζει ο Φίλιππος με τη Βασιλική, βγάζουν κάτι πολύ αγνό και αληθινό, εκεί περισσότερο ταυτίζονται, το ότι δύο άνθρωποι το παλεύουν και τα καταφέρνουν» σημειώνει η Ιφιγένεια Τζόλα.

Αποκάλυψαν πως ο γάμος τους στη σειρά θα είναι ένα μεγαλοπρεπές γεγονός όπου θα συγκεντρώσει όλους τους ήρωες της σειράς, ενώ η μητέρα της «Βασιλικής», η «Αρετή» δεν θα είναι καλεσμένη, ωστόσο θα κάνει μια προσπάθεια «στα κλεφτά» να παρευρεθεί.

«Το πιο κομβικό σημείο στο φινάλε της σειράς θα είναι ο γάμος μας, που θα είναι το πιο grande γεγονός καθώς όλοι οι ήρωες θα βρεθούν μαζί. Ανατροπές στις ιστορίες θα γίνουν αλλά αυτό δεν θα αμαυρώσει τον γάμο μας καθώς θα είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, κάτι πολύ όμορφο. Η μητέρα μου θα κάνει μια προσπάθεια να έρθει αλλά δεν θα είναι καλεσμένη. Έχουμε δει ότι η Αρετή είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να παραδεχθεί τα λάθη της. Ο εγωισμός της δεν θα την αφήσει να κάνει πολλά πράγματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved