Media

Η ιστορία πίσω από τα "βράδια αξημέρωτα" του Χάρη Βαρθακούρη και η συμβουλή του Γιάννη Πάριου

Gossip-tv Team

Chart Show Your Countdown: Ο Γιώργος Αρσενάκος με την υπόλοιπη παρέα της Δέσποινας Βανδή, θέλησαν να μοιραστούν με το κοινό μία υπέροχη ιστορία πίσω από ένα υπέροχο και διαχρονικό κομμάτι που είχε τραγουδήσει ο Χάρης Βαρθακούρης. 

Με αφορμή τη σημερινή θεματολογία του λαμπερού σόου που είναι τα πιο ερωτικά τραγούδια από τους 30 πιο επιτυχημένους ερμηνευτές του έρωτα της τελευταίας εικοσαετίας ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι βράδια αξημέρωτα που είχε γράψει ο Χάρης Βαρθακούρης.

Παρ' όλο που ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός είχε σχεδόν ολοκληρώσει το τραγούδι, "κολλούσε" σε ένα συγκεκριμένο σημείο των στίχων και της μουσικής.

Έτσι ζήτησε τη βοήθεια του φυσικά πιο έμπειρου μουσικού, του πατέρα του Γιάννης Πάριου ο οποίος ακούγοντας το κομμάτι κατάλαβε ότι η λύση ήταν μπροστά στα... μάτια του, όμως είχε κολλήσει ο Χάρης και δεν την έβλεπε.

Και κάπως έτσι κατάφερε να περάσει τον... σκόπελο της δημιουργίας του και να δημιουργήσει τελικά ένα πολύ επιτυχημένο κομμάτι που τραγουδιέται ακόμα και σήμερα.

Δείτε το βίντεο με την άγνωστη ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το Chart Show:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved