Media

X Factor: Χρήστος Μάστορας: Αιφνιδίασε την παίκτρια της ομάδας του- Η πρόταση συνεργασίας!

Gossip-tv Team

X Factor: Στο σημερινό live show (26-6) μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Λαζαρίδου, μιας και δέχτηκε την πρώτη της επίσημη επαγγελματική πρόταση, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει. 

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μουσικής, το οποίο και κάθε Κυριακή μας κρατά την καλύτερη συντροφιά, με τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους.

Στο σημερινό πέμπτο live show του X Factor, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα έζησε μια από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής της. Ο Χρήστος Μάστορας, όταν ήρθε η ώρα να πει την άποψή του για την εμφάνισή της, της είπε ότι ήταν εξαιρετική και ότι κάποια σχόλια που ακούστηκαν ήταν πραγματικά άδικα. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής της έκανε μια πρόταση που την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας της πρότεινε να είναι μαζί του επί σκηνής στη συναυλία που θα κάνει στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας στις 29 Ιουνίου. Η Κατερίνα ξεκίνησε να τρέμει και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της, μιας και όλα όσα άκουγε ήταν ένα όνειρο!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved