Media

Night Out: Η απίστευτη φάρσα που έκανε η Ιφιγένεια Τζόλα στη Δώρα Χρυσικού για τη Γη της Ελιάς!

Gossip-tv Team

Ως πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς του Mega, η Ιφιγένεια Τζόλα και η Δώρα Χρυσικού έχουν έρθει κοντά και έχουν πολλά να μοιράζονται. 

Κάτι που "εκμεταλλεύτηκε" το Night Out για να κάνει μία απίστευτη και άκρως ξεκαρδιστική φάρσα η καλεσμένη της εκπομπής, η Ιφιγένεια Τζόλα στην έμπειρη Δώρα Χρυσικού η οποία όμως έπεσε... θύμα.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε στην Ιφιγένεια να πει στην συμπρωταγωνίστριά της πως λόγω μία ταινίας στην οποία πρέπει να παίξει στη Φινλανδία, θα πρέπει να πει ψέματα στους συντελεστές της Γης της Ελιάς ώστε να λείψει περίπου δύο εβδομάδες από τα γυρίσματα.

Όταν η Ιφιγένεια Τζόλα της είπε τον προβληματισμό της, η Δώρα Χρυσικού τη συμβούλεψε να πει... ψέματα κατά συνθήκη καθώς θα είχαν και δίκαιο οι συντελεστές της Γης της Ελιάς να τη... βρίσουν.

Η Δώρα Χρυσικού χρειάστηκε να την «ξελασπώσει» με τις ιδέες της, προτείνοντας... ακραίες λύσεις. Η τελική λύση ήταν να αναφέρει πως έμεινε αποκλεισμένη στην Λαπωνία όμως στο τέλος της πρότεινε να πει την αλήθεια στους συντελεστές της Γης της Ελιάς για την απουσία της.

Καταλαβαίνετε ότι όταν αποκαλύφθηκε η φάρσα, η Δώρα Χρυσικού έμεινε... κάγκελο!
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved