Media

Αλέξης Κούγιας: «Υποδειγματική και πρωτοφανής για τα δικαστικά δεδομένα η απολογία Λιγνάδη»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega Καλημέρα για την πολύωρη χθεσινή (27/6) απολογία του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. 

Ο γνωστός ποινικολόγος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε με μεγάλη ικανοποίηση στα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στην απολογία του χθες που κράτησε περίπου 5 1/2 ώρες και τη χαρακτήρισε υποδειγματική και πρωτοφανή για τα δικαστικά δεδομένα.

«Ήταν μία απολογία πρωτοφανής για τα δικαστικά δεδομένα, με πρωτοφανή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της απολογίας με ερωτήσεις όλων των μελών του δικαστηρίου. Συνήθως οι ένορκοι δεν συμμετέχουν στην απολογία και δεν υποβάλλουν ερωτήσεις. Όλοι οι ένορκοι έκαναν ερωτήσεις και πήραν πραγματικά απαντήσεις, που ήταν όλες αληθινές, και έδιναν εξηγήσεις σε κάθε απορία» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγόρευση του εισαγγελέα αναμένεται να γίνει αύριο και εφόσον ολοκληρωθεί η πρόταση του εισαγγελέα θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων που υποστηρίζουν την ακολουθία. Ύστερα ακολουθεί η υπεράσπιση Λιγνάδη.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να απουσιάζουν από την αίθουσα οι φερόμενοι ως βιασθέντες», είπε ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζοντας πως στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονται ορισμένοι δημοσιογράφοι, που όπως είπε οργανώνουν επιθέσεις εις βάρος του.

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Είναι μία δίκη στην οποία από τη μία είναι το κίνημα του #MeToo και από την άλλη ο Λιγνάδης και εγώ».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved