Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το άγριο περιστατικό με πρώην σύντροφο του Δασκαλάκη - «Πιάστηκαν στα χέρια»

Gossip-tv Team

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα και στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα στοιχεία που συνθέτουν το ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες και ποιο ήταν το κίνητρο.

Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες για την σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και κυρίως οι αναταράξεις μεταξύ τους εξετάζονται με λεπτομέρεια μέσα από τις καταθέσεις των συγγενών τους.

Στην εκπομπή, T-live μίλησε μία φίλη του ζευγαριού που τους συναντούσε συχνά στους αγώνες ποδοσφαίρου που έπαιρνε μέρος ο Μάνος.

Σε ερώτηση για το αν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κατακτήσεις, η ίδια δήλωσε:«Από ό,τι ακούω ναι γιατί ο Μάνος πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο παιδί. Η Ρούλα έδειχνε να ζηλεύει πολύ αρρωστημένα. Έλεγε ''είναι δικός μου και τελείωσε'' ήταν άγρια, αντιδρούσε».

Στη συνέχεια αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε συμβεί ανάμεσα στη Ρούλα και μία πρώην του Μάνου Δασκαλάκη.

«Είχε τσακωθεί με μία κοπέλα, ήταν πρώην του Μάνου αυτή. Είχε μείνει έγκυος η κοπέλα και το έριξε το παιδί γιατί χώρισαν λόγω Ρούλας. Και η Ρούλα έκανε αυτό το σκηνικό και πιάστηκαν στα χέρια. Πήγε με το καρότσι και της είπε «το δικό σου πέθανε μωρή, το δικό μου ζει». Πιαστήκανε στο γήπεδο, αφού είχε έρθει και η αστυνομία για να τις χωρίσει».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved