Media

Γιάννης Μπέζος: «Επειδή υπάρχει η τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι»

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος μίλησε για την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» που θα δούμε στο φεστιβάλ των «Αισχυλείων» και όχι μόνο...

«Είναι τιμητικό που μας εντάσσουν σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι μια ευκαιρία φέτος που είμαστε πιο ελεύθεροι, να γίνουμε και λίγο πιο υπεύθυνοι μαζί με αυτό, ώστε και οι καλλιτέχνες να μπορέσουν να εργαστούν και οι θεατές να παρακολουθήσουν ανενόχλητοι αυτό που θα έρθουν να παρακολουθήσουν», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να ξεκουραστώ. Επειδή υπάρχει μια τάση να μην κουράζεται κανείς, εγώ θέλω να κουράζομαι», συνέχισε ο ίδιος.

«Με ενδιαφέρει το ίχνος που αφήνει κάθε φορά η δουλειά που κάνουμε, και όχι η προσωπική μου επίδοση. Δε νομίζω ότι έχει κανένα νόημα να σκεφτώ ποιο ήταν το καλύτερό μου και ποιο το χειρότερό μου. Αυτά στην τέχνη δεν υπάρχουν», είπε ακόμα ο Γιάννης Μπέζος.

«Δε ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές. Έχω λάβει αρνητικές κριτικές, και πολύ θετικές. Οι θετικές ήταν πιο ύποπτες από τις αρνητικές. Ούτε αυτές ήταν καλές, δεν κατάλαβαν ακριβώς τι είχε γίνει», σημείωσε κλείνοντας ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved