Media

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη «σπάει» την σιωπή του: «Η υπόθεση είναι προϊόν σκευωρίας»

Gossip-tv Team

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη τον υποστηρίζει μέχρι τέλους, μιας και τονίζει πως τίποτα από όλα αυτά που τον κατηγορούν δεν έχει βάση. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, οι οποίες έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και σιγά σιγά, όπως όλα δείχνουν, η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώνεται.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως όλα όσα έχουν ακουστεί για τον αδερφό του και τις πράξεις του είναι ψέματα, ενώ παράλληλα σημείωσε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να παραμείνει απόλυτα ψύχραιμος, παρ' όλες τις κατηγορίες, που του έχουν προσάψει.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ολοκληρώθηκε ο λόγος της υπερασπίσεως, ο οποίος απέδειξε ότι όλη αυτή η περίφημη υπόθεση είναι ένα προϊόν σκευωρίας συγκεκριμένων προσώπων με συγκεκριμένα συμφέροντα. Τον λόγο σήμερα παίρνει η δικαιοσύνη, τα θεσμικά όργανα, οι λειτουργοί της και ευχόμαστε, είμαστε σίγουροι, ότι θα πράξει το σωστό έτσι όπως αυτό ορίζεται από το Σύνταγμα... Ο αδελφός μου όλο αυτό το διάστημα είναι ψύχραιμος και νηφάλιος. Εσωτερικώς δεν ξέρω, κάποια στιγμή θα ερωτηθεί και θα σας τα πει όλα. Τον εσωτερικό του κόσμο δεν είμαι σε θέση να τον γνωρίζω… Αυτό που περιμένει είναι το αυτονόητο, περιμένει την αλήθεια»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved