Media

Καινούργιου: «Ακόμα και όταν υπήρχε θέμα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

Gossip-tv Team

Tην Τετάρτη 29 Ιουνίου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει μια συμβουλή στην Ιωάννα Μαλέσκου, σχετικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει με εκείνη και τον Δημήτρη Παπανώτα. 

Με αφορμή τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της για το σχόλιο του Δημήτρη Παπαπανώτα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

Η παρουσιάστρια προέτρεωε την Ιωάννα Μαλέσκου να βλέπει πάντοτε μόνη της όλα αυτά τα σχόλια που την αφορούν, μιας και μπορεί κάποιος να της τα μεταφέρει λάθος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παλιά της "κόντρα" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα του ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει πάντα και να υπάρχουν προστριβές, αλλά καλό είναι να λύνονται τα προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο και όχι στον τηλεοπτικό αέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της: «Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς... Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved